söndag 20 november 2011

Håll käft.


Man blir väldigt irriterad när någon kommenterar att man torkar ansiktet med våtservett, att barnen inte får äta fruktpure', att man ska laga egen burkmat, att man ska trycka i dom mat som dom inte tål, att barnen inte får se på tv, att dom bara ska få vatten och aldrig saft, att dom ska ha strumpor på sig alltid, att dom alltid ska vara utan blöja, ska somna innan klockan 21.00, man ska leka med barnet alla dess vakna timmar, och för o inte tala om man skulle ge sin unge ersättning..

Det är då fan att man ALLTID får det förklarat för sig genom alla dessa kommentarer hela tiden hur dåliga föräldrar barnet har.
Håll käft och sköt ert eget.
Man var rädd innan att man inte skulle klara uppfostra sitt barn, nu är man bara rädd för o inte göra allt rätt så det ser bra ut utåt och hålla alla andra nöjda.

Tro fan inte att vi gjort detta och tror att det är en dans på rosor. Det är bra nu. Säg ingenting förens vi ber om hjälp.
Det är våra barn. VÅRA. Och vi gör det på vårt sätt.
Kolla själva nedanför vilka elaka och trångsynta människor det finns i vår herres hage.
Bilder lånade från  idalafleur.blogg.se







Här är någon som antagligen har diktamen i barnuppfostran och läst att man får inte hålla sin 4månaders barn i händerna så han får leka och ''gå'' på bordet.


Om du heter ''irreterad'' så kan du kalla mig Jävulen med PMS.


Sen blir man jävligt ledsen oxå. Tänk på det.

2 kommentarer:

  1. Kunde inte sagt det bättre själv! Håll käft och sköt ditt egna jävla liv!
    Alla ska ALLTID tycka en himla massa!

    SvaraRadera
  2. Tack Maria (& Emme!) Det är tur man har vettiga mammor i sin omgivning. Vi sköter vårt liksom, o vill vi ha hjälp eller råd så ber vi om det! Puss /Ida

    SvaraRadera